go back

My feed

Selectionnez un match

ou

Chercher un ami

RedSports

Parcours Stefanos Tsitsipas

News

Tennis

  • email
  • twitter
  • facebook

Parcours Stefanos Tsitsipas

Redsports

In z’n eerste deelname aan de US Open nam de jonge Griek Tsitsipas het op tegen de Spaanse veteraan Tommy Robredo (ATP-214). De Griekse sensatie speelde een heel volwassen wedstrijd en gaf Robredo nooit de kans om in de wedstrijd te komen. In de tweede set sleepte de sluwe Spanjaard (die enkel graveltoernooien speelde tijdens de voorbereiding op deze US Open) een tie-break uit de brand, maar ook daar stelde Tsitsipas orde op zaken. 

Redsports

Redsports

Verrassing van formaat: De Griekse sensatie Stefanos Tsitsipas ligt uit het toernooi! In tabloids was er vooraf wel wat deining over deze match. Toen beide heren enkele maanden terug in de eerste ronde van Miami tegenover elkaar stonden zou Tsitsipas Medvedev beledigd hebben na te hebben verloren. “Sindsdien blokte hij me op Instagram” zo zegt de Rus.

 

Hij verklaarde na z’n winst dat er geen problemen zijn tussen hem en de Griek en dat ook deze match zeer correct was verlopen. Tsitsipas nam pas voor de eerste keer deel aan de US Open, maar had desalniettemin hoge verwachtingen. Op zulk toernooi is elke fout er één teveel en met 64 unforced errors weet Tsitsipas ongetwijfeld wat er is fout gelopen. 

Redsports

Follow us @RedSports on social media

Similar Articles

Tennis

Parcours Novak Djokovic

Tennis

Parcours Serena Williams

Tennis

Parcours Juan Martin Del Porto

Tennis

Parcours Rafael Nadal

Tennis

Parcours Marin Cilic

Login with Facebook
Login with Twitter

Bienvenue

Valider